Advertisement

Ταλιμπαν Αφγανισταν - Talimpan Bikipaideia : Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του.

Ταλιμπαν Αφγανισταν - Talimpan Bikipaideia : Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του.. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να.

Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο καρουζέλ του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και.

Bsrsqjfeahbiym
Bsrsqjfeahbiym from www.in.gr
Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Στα χέρια των ταλιμπάν το τελευταίο προπύργιο στο βορρά. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Προηγούμενα (τέλη '97) ο κλίντον έχει συμφωνήσει με τη ρωσία να δημιουργηθεί μια ομάδα επαφής για το αφγανικό από τον οηε με τη συμμετοχή της ρωσίας, των ηπα, της κίνας, του ιράν και των. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Sotiris mousouris τη δευτέρα 11 νοεμβρίου στις 18:00 στον ιανο της αθήνας, (σταδίου 24).

Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο οπου παραγεται το οπιο.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο οπου παραγεται το οπιο. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας | palo.gr Sotiris mousouris τη δευτέρα 11 νοεμβρίου στις 18:00 στον ιανο της αθήνας, (σταδίου 24). Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν».

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας | palo.gr

O672mqxdan8dim
O672mqxdan8dim from www.news247.gr
Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και. Sotiris mousouris τη δευτέρα 11 νοεμβρίου στις 18:00 στον ιανο της αθήνας, (σταδίου 24). Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό. Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν ενισχύουν τις θέσεις τους στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας σήμερα μια έβδομη πρωτεύουσα.

Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας.

Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Προηγούμενα (τέλη '97) ο κλίντον έχει συμφωνήσει με τη ρωσία να δημιουργηθεί μια ομάδα επαφής για το αφγανικό από τον οηε με τη συμμετοχή της ρωσίας, των ηπα, της κίνας, του ιράν και των. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Sotiris mousouris τη δευτέρα 11 νοεμβρίου στις 18:00 στον ιανο της αθήνας, (σταδίου 24). Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. «κηρύχθηκε γενική αμνηστία για όλους (.), συνεπώς οφείλετε να επιστρέψετε με πλήρη εμπιστοσύνη στις καθημερινές συνήθειές σας» د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. — hamid shalizi (@hamidshalizi) august 16, 2021 it seems all they wanted was free rides at the theme park #taliban pic.twitter. Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας | palo.gr Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και.

Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο καρουζέλ του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το.

Wra Mhden Gia To Afganistan Mphkan Sthn Kampoyl Oi Talimpan News Gr
Wra Mhden Gia To Afganistan Mphkan Sthn Kampoyl Oi Talimpan News Gr from img.news.gr
Στα χέρια των ταλιμπάν το τελευταίο προπύργιο στο βορρά. Sotiris mousouris τη δευτέρα 11 νοεμβρίου στις 18:00 στον ιανο της αθήνας, (σταδίου 24). Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο καρουζέλ του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών.

Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα.

Sotiris mousouris τη δευτέρα 11 νοεμβρίου στις 18:00 στον ιανο της αθήνας, (σταδίου 24). Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». — hamid shalizi (@hamidshalizi) august 16, 2021 it seems all they wanted was free rides at the theme park #taliban pic.twitter. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. «κηρύχθηκε γενική αμνηστία για όλους (.), συνεπώς οφείλετε να επιστρέψετε με πλήρη εμπιστοσύνη στις καθημερινές συνήθειές σας» د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Σωτήρη μουσούρη, πρώην επίκουρου γγ οηε.

Posting Komentar

0 Komentar